Haberler // News



Karşınıza uzun zamandır paylaşmaya bir türlü fırsat bulamadığım bir haberle çıkıyorum. Bu bloğu oluşturmaya başlamamın üzerinden neredeyse 1 yıldan fazla zaman geçti. Bu süreç içerisinde bloğumu ihmal etmemeye çok ama çok özen gösterdim, çünkü bloğu ihmal etmek kendimi ihmal etmek demek aslında. Ancaaak iş hayatına atılmam ile bu durum biraz değişti :) Şimdi sizlerle paylaşacağım konu da bununla ilgili.


Şanslıyım ki sevdiğim işi yapıyorum. Bu gerçekten çalışan herkes için en önemli nokta. Ayrıca diğer bir konu da, hem çalışıp hem bloğunu aktif olarak güncelleyen herkese saygım yüz bin kat arttı çalışmaya başlamamla :)) Cidden çok zormuş. Hazır bayram tatili girmişken araya, bari dedim son gelişmelerden haberdar edeyim küçük blog çevremi 


Silence Of The Bees benim için yeni bir dünya. Sevdiğim şeyleri profesyonel bir ortamda gerçeğe dönüştürmek bambaşka bir deneyimmiş gerçekten. Yaklaşık 5 ay oldu ve ben ofis rutinine kendimi kaptırdım bile. Instagramdan takip edenler az çok anlamıştır zaten :)


Kısacası Silence Of The Bees’te sonbaharın olmazsa olmazı eşarp ve şal koleksiyonunda benim çizgilerime rastlayacaksınız. Görücüye çıkan bu yeni desenlerden pozitif bir geri dönüş alamazsam bileklerimi kesebilirim :))


Umarım beğeneceksiniz ama... O yüzden diğer tasarımlarımı da zamanla yavaş yavaş paylaşacağım, yorum ve önerilerinizi büyük bir merakla bekliyorum :)))

12 comments:

ben Raif said...

Kırmızı eteğinin üzerine giydiği çizgili bluzunun üzerine bu şalı takan bir Zooey Deschanel hayal ettim ben :) (Az önce New Girl izlemiş olmamın bundaki etkilerini lütfen bir kenara bırakalım :D)

Bilgisayar ekranında gördüğümüz şeyin, elle tutulur gözle görülür hatta sarılıp sarmalanılır (bu kelimeyi yazarken çok zorlandığımı itiraf etmek istiyorum :D) hale gelmiş olması çok güzel bir his olmalı!

İçinde kedi olan bir şeyi beğenmeme ihtimalim olmamasını da bir kenara bırakırsak, ben bu kedicikli şalı çok beğendim! Gelecek paylaşımları merakla bekleyemeyecek kadar sabırsız bir insan olarak da hile yaparak sitedeki tüm şallara baktım, onlar da çok güzel gözüküyorlardı!

Bu kadar gevezelik yapıp kapanış cümlesi olarak hiçbir şey bulamadım :D Tebrik ederim desem olur mu acaba :)

There and Here said...

Zooey Deschanel dedin beni mahvettin ama yaa!!! Çok teşekkür ederim gereçekten :)) Hepsini inceleyip beğenmiş olman beni ayrıca mutlu etti, yuppie!!

Unknown said...

Harikasın sevdiğin işi yapman ne kadar kıymetli, başarılarının devamını diliyorum :)

There and Here said...

Çook teşekkürler Günnur, herkesin sevdiği işi yapması dileğiyle :)

cafenoHut said...

Harika görünüyorlar, bayıldım! Tebrik ederim....

There and Here said...

Yaaa gerçekten beğenmene çok sevindim, teşekkür ederim :)))

Gök Delindi Tasarım Yağıyor said...

Ben hazırladığımız web siteleri yayına alındığında bile mutluluktan uçarken, elle tutulur bir ürün ortaya çıkarmak, hele hele bunun tasarım aşamasında yer almak müthiş bir duygu olmalı.
Tebrik ediyor ve sana çok güzel dönüşler diliyorum!

There and Here said...

Bende şimdiye kadar genellikle görsel iletişim tasarımı üzerine deneyimler edinmiştim onun heycanı da apayrıdır bilirim. Güzel dileklerin beni mutlu çok mutlu etti, teşekkür ederim :))

Ebygale said...

Çok güzel, tebrik ederim:))

There and Here said...

Teşekkür ederim, beğenmene çok sevindim :))

Ersin DOĞAN said...

İkisini bir arada yürütmek gerçekten oldukça zor, birde postları yapmak emek-zaman ikilisinin dengesinden süregeliyorsa, zorluk iki katına çıkıyor.
Harika çalışmalar! Çok beğendim. :))

There and Here said...

Senin yaptıkların ciddi mesai istiyor ama gerçekten :)) Keyif alıyor olmasak sanırım hiçbir şeye elimizi süremeyiz. Ben de kendimce birşeyler yapıyorum işte Olumlu yorumlar geldikçe mutlu oluyorum, çok teşekkür ederim :)))