Poster: Anneler Günü // Poster: Happy Mother's Day


İçerik hazırlarken pek zorlanmıyorum açıkçası, her ay güzel bir içerik kendi kendine ortaya çıkıyor. Bu ay üzerinde çalıştığım pek çok içerik oldu. Hepsinde de çok keyif aldım. Kendime bir de ufak bir dükkan açtım, ancak bu demek değil ki "printable" içeriklerim olmayacak :) Bu blogu var eden zaten bu yönü oldu... Bu sebeple anneler günü yaklaşırken bu illüstrasyonu huzurlarınızda takdim ediyorum...





"Dear Mom" başlığı altında yaptığım çalışmaların esas kaynağı, defterime kuruboyalarla yaptığım bu eskiz. Anne ve yavurusunu kışın ayazında çizmiş olduğum, atkı ve eldivenlerden hissedilebilir :) Çizmekle ilgilenenler bilir, eğer özellikle bir konu seçmeyip spontane takılıyorsanız illa ki iklim koşullardan ve bulunduğunuz ortamdan etkilenirsiniz.


Eğer annenize benim çizgilerim vesilesi ile güzel bir anneler günü süprizi yaparsanız ne mutlu bana. İllüstrasyonu indirmek için buradaki bağlantıya, tık tık!


Fikir Notu: Böyle bir posterle ne yapılabilir? 
Bu öncelikle tercih ettiğiniz kağıt boyutuna göre değişir. Çalışma vector formatta olduğu için istediğiniz kadar büyüyüp, küçülebilir.
-Anneler gününde anneniz için hazırladığınız yemekte ya da kahvaltıda ortam içerisine asabilirsiniz.
-Hediye paketinin marka logosunu kapatabilirsiniz (ben itici bulurum)
-Minicik bir çıktısını alıp uzaktaysa kart olarak yollayabilirsiniz.
-Görseli mail ile bile yollayabilirsiniz. Özellikle logomu koymuyorum ben rahatlıkla kullanabilin diye :)


Lomography: URBAN OUTFITTERS




13 comments:

Ponti said...

Her zamanki gibi kusursuz olmuş, inanılmaz şeker :)
Emeğini böyle hiçbir karşılık beklemeden vermene öyle saygı duyuyorum ki. Umarım bir çok anne bu güzellikle mutlu olur o gün.
Harikasın! :)

There and Here said...

Ponti ben de tam şuan Eurovision postundaki şarkıları dinliyordum :)) Dinlerden bir baktım yorum gelmiş senden, çoook teşekkür ederim :)))

ANTİGONE said...

yine çok güzel olmuş, bayılıyorum senin çizimlerine :))

Ebygale said...

takibe aldığımdan beri çok sevdim senin yaptığın işleri, harikalar:))
sevgiler:)

There and Here said...

Çoook teşekkür ederim Antigone ♡

There and Here said...

Ebygale beğenmene sevindim, güzel yorumun beni çok mutlu etti ♡

e s r a said...

Harika olmuş.. ve bu çalişmani karşiliksiz güzel işler için kullanman ne güzel... renkler çizgiler ve paylaşimlarina bayiliyorum... basarilarinin devamini dilerim :)

There and Here said...

Esra çok ama çok teşekkür ederim. Ben de senin çalışmalarını büyük bir keyifle takip ediyorum ♡

TUĞBA'NIN DÜNYASI said...

Bayıldım ben:) Harika ötesi olmuş ki:) Ben de anneciğime yollayacağım. Ayrıca çok düşüncelisin ne kadar mutlu oldum okuyunca, altına rahat kullanalım diye logo koymadım demişsin ya kaldı mı böyle yapanlar dedim kendi kendime. Belki anneme sürpriz kart olarak da basar yollarım kendisine:) Teşekkürler tekrar, emeğine gönlüne sağlık.
Sevgiler

There and Here said...

Sevgili Tuğba, bu güzel yorumunla beni öyle mutlu ettin ki çok ama çok teşekkür ederim. Bütün güzel yürekli annelerimizin anneler günü kutlu olsun...

Ersin DOĞAN said...

Oldum olası illüstrasyonların yeri çok farklıdır bende hem çok şirin hem de çok derin gelirler. Bu konuda yeteneğimin olup olmadığını henüz bilmesem de :)bu postları görünce bende bir şeyler denemeliyim diye içimden geçirmedim değil. Anneler günü temalı postun çok güzel! Ben biraz geç fark ettim-buda benim cezam olsun.
Başarılarının devamını dilerim (Bu biraz matematik öğretmeni gibi oldu ama :P )

There and Here said...

Ersin bu güzel görüşlerin için çok teşekkür ederim. Çizmekle ilgili olarak, bu işin kuralı yok içinden geçeni yapmakta özgürsún :))

Ponti said...

heheh kalpler bir (^_^)