Instagram, Mart ve Kirmizi // Instagram, March and Red


Mart ayına Maison Francaise dergisinin Instagram üzerinde uyguladığı bir yarışmanın sonucunu öğrenerek başladım. Yarışmanın kullandığı hashtag #maisonfrancaiseilekirmizikosem olunca, sanırım Mart ayı benim için farkında olmadan kırmızı renkli instagram fotoğraf paylaşımları ile geçmiş :) 


Yarışmanın sistemi şu; bir hashtag (#) ile size bir tema bildiriyorlar. Siz de o temaya uygun fotoğrafınızı çekip yayınlıyorsunuz belirledikleri hashtag ile. Yani yarışmaya katılmak oldukça basit. Zaten fotoğraf çekmekten hoşlanan biriyseniz, bu size pek de yarışma gibi gelmiyor :) Severek ve sürekli olarak yaptığınız bir işin sonunda, sevdiğiniz bir derginin 6 aylık aboneliğini almak hiç de fena olmuyor hani. 

Bunu elbette bakın ne büyük bir iş başardım diye anlatmıyorum :))) Sevgili Günnur (Pastel Zaman Yolcusu) vakti zamanında bu yarışmanın yılbaşı temalı olan versiyonuna katılmış ve sonucu da blogunda bildirmişti. Yani amaç vesile olmak... Çünkü aslında çok önemsiz ve basit görünen şeyler hayatınıza farklı bir bakış açısı, yaratıcılık, yeni insanlar ve keyifli zamanlar getirebilir.


Lafı çok uzatmadan kırmızının etkisinde kalıp Mart ayı boyunca çektiğim fotoğrafları paylaşıyorum. Aralarında yeşillikler de var :) Nisan ayı bakalım bize hangi renkleri getirecek....











3 comments:

Unknown said...

tatlı olmuş,
güzeldir kırmızı

bircanın renkli dünyası said...

bende severek kulanıyorum ınstagran-mı banada beklerım sevgıler

Unknown said...

Bu köşe ve bu fotoğraflar sıcacık sevgi dolu :)